İşletme hesabımı sil
Hesabın kısıtlanmış olsa da bu formu kullanabilirsin. Silme geri alınamaz; profil, fotoğraflar, mesajlar ve değerlendirmelerin aktif hizmetten kaldırılır, devam eden işlerin etkilenir. Önce işin karşı tarafıyla iletişim kurmanı öneririz.